Google geeft trainingen voor ondernemers in Rotterdam

Google komt met de ‘Digitale Werkplaats’ op 21 en 22 november naar Rotterdam. Door verschillende trainingen en workshops te geven aan ondernemers en studenten wil het bedrijf zijn kennis overbrengen.

Wereldwijd is Google Chrome de marktleider voor browsers en in Nederland heeft Chrome meer dan vijftig procent van het marktaandeel in bezit. De zoekmachine Google is al jaren dominant in de wereld van zoekmachines. De Nederlandse tak van dit bedrijf doet al langer aan deze trainingen en is twee keer eerder in Rotterdam geweest. De teller getrainde studenten en ondernemers staat landelijk momenteel op ongeveer 135.000. In Rotterdam staat deze op 1.000.

Verschillende aspecten van online marketing en ondernemen komen aan bod. Voor beginnende ondernemers is er een workshop ‘weet wat je moet weten in je webshop voor de startende online ondernemer’. Ook de statistieken komen aan bod in de workshop: ‘het opzetten van en het meten in Analytics’. Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland, zegt: “Wij geloven dat het internet kansen biedt voor iedereen. Daarom willen we mensen graag laten ervaren hoe het internet hen kan helpen hun doelen te bereiken, zoals de groei van het eigen bedrijf of het vergroten van de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat