Grote Rotterdamse inzamelingsactie voor slachtoffers Mozambique

Rotterdammer André heeft zijn roots liggen in Mozambique. Het nieuws over de cycloon heeft hem dusdanig aangegrepen dat hij samen met zijn broer en twee neven de inzamelingsactie ‘Pray For Mozambique’ is begonnen.

Cycloon Idai richtte een ravage aan in Mozambique. Enorm veel slachtoffers, maar toch krijgt de ramp niet de nodige aandacht die het verdient. Veel Rotterdammers kwamen in actie en zetten verschillende acties op. Zo ook André Marques, samen met Teo Cabral, Sergio Macanji en Faiad Amade. Binnen een paar weken tijd verzamelden ze een hoop spullen voor de bevolking van Mozambique. Zij hopen met de inzamelingsactie genoeg slachtoffers en betrokkenen te kunnen helpen met de ingezamelde spullen. Ook hopen ze de ramp meer onder de aandacht te krijgen en meer bewustzijn te creëren.

Er zijn in totaal drie verzamelpunten: Rusthofstraat in Crooswijk, Delftsestraat (HipHopHuis) in het Centrum en Bevelandsestraat in Carnisse. Het wordt nu verzameld op de locatie op Zuid, maar er kunnen nog steeds spullen verzameld worden op alledrie de locaties. Hier vind je meer info: Pray For Mozambique.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter