Het Rotterdamse circus komt naar je woonkamer

Het Rotterdamse circus Tall Tales Company komt met een online theatervoorstelling. Door de coronacrisis kon nieuwe act Square 2 niet doorgaan tijdens het Rotterdamse Circusstad Festival. Maar om het circus toch niet echt te hoeven missen is de voorstelling Square 2.1 vanaf zaterdag 6 juni om 20.00 uur te zien bij Rotterdam Circusstad.

De makers en spelers, Harm van der Laan en Maartje Bonarius, ontwikkelden samen een nieuw coronaproof theaterconcept. Drie jongleurs, de beeldende kunstenaar Don Satijn en een poëtische stem nemen je mee het circus in. “Het is een persoonlijke ervaring”, zegt Maartje Bonarius. In combinatie met een route door je eigen huis, droom je even weg .

De show neemt je mee naar verschillende plekken, zoals de keuken, eettafel en een zithoek. Het eerste fragment begint bij je voordeur, waar het kunstwerk ‘Lines XXII’ in de hal staat, gevolgd met een speelse act van de jongleurs. Het theatervoorstelling is verdeeld in aparte stukken, maar duurt in totaal 45 minuten.

Voor één huishouden kost een ticket 14 euro, waarmee je drie keer kunt genieten van de show. Square 2.1 is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Het enige dat je nodig hebt is een koptelefoon, laptop, tablet of smartphone.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat