Hoe beleef jij de avondklok? Praat met ons mee!

De avondklok is van start gegaan en dat betekent dat wij Rotterdammers niet zomaar meer de deur uit kunnen na 21.00 uur. Wat doe jij om dit tijdstip? Donderdag 28 januari om 21.00 uur kun je daarom met ons meepraten tijdens de OPEN redactievergadering, die voor iedereen toegankelijk is. Hoe beleef jij de avondklok?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Meld je aan via ons facebookevent of stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, de wijk waarin je woont en je tip, dan weet je zeker dat je onderwerp voorbij komt in onze vergadering! De vergadering live bijwonen kan met je telefoon of computer heel coronaproof via deze link.

Wij zijn OPEN

OPEN Rotterdam is er voor en door Rotterdammers. Daarom willen wij meer Rotterdammers betrekken bij het maken van ons nieuws. Via onze vergadering kun je meepraten en tips delen. Zo is Rotterdam op de hoogte van wat er speelt bij jou in de wijk! Op deze manier willen de band met de Rotterdammers te versterken. Jij weet wat er speelt of kent buurtgenoten die goed op de hoogte zijn van wat er bij jou in de straat, buurt, wijk of gebied gebeurt en wat mensen bezig houdt. Iedereen doet er toe, alle verhalen doen er toe! Wij zijn OPEN, jij ook? Lees hier meer over hoe je jouw verhaal kunt delen of deel jouw tips in onze Facebookgroep.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat