IJssalon Belicio Cheatday terug in Rotterdam

IJssalon Belicio Cheatday keert terug naar Rotterdam. Op vrijdag 3 mei opent eigenaresse Amber Beekkerk midden in de Koopgoot haar nieuwe pop-up ijssalon en om die opening te vieren, worden er gratis macaron ijsjes uitgedeeld.
Vorig jaar mei opende Amber haar eerste pop-up ijssalon in de Koopgoot, maar in maart moest zij vertrekken om plaats te maken voor een andere zaak. Nu, na iets meer dan een maand afwezigheid, heeft de ijssalon alweer een nieuw onderkomen gevonden in de Koopgoot. “We kregen na ons vertrek zoveel reacties van klanten die het jammer vonden dat we weg moesten, dat we er alles aan hebben gedaan om terug te komen”, zegt Amber.

In de pop-up winkel kun je allerlei creaties vinden zoals bubble waffles, freakshakes, wafels op stok en cookie dough. Vergeleken met de vorige pop-up store die er tot maart stond is het menu verder uitgebreid. “Zo hebben bezoekers nog meer keuze om te cheaten”, aldus Amber.

De nieuwe pop-up store blijft in de Koopgoot zitten totdat de huur wordt opgezegd door de winkelstraat, zegt Amber. “We gaan uit van minimaal drie maanden, maar hopen zo lang mogelijk te blijven totdat een andere partij de hoofdprijs wil betalen.” Door de onzekerheid zoekt Amber al een tijd naar een vast onderkomen in de binnenstad van Rotterdam. “Maar de stad is aardig vol aan het raken.”

De eigenaresse van Belicio begon bijna tien jaar geleden met haar eerste ijskar in Rotterdam en inmiddels is ze al flink uitgebreid. Belicio staat door heel Nederland op festivals en evenementen. “Mijn doel is om uiteindelijk een franchise neer te zetten,” zei Amber vorig jaar. OPEN Rotterdam mocht aanwezig zijn bij de voorbereidingen en de opening van de eerste pop-up winkel Belicio Cheatday vorig jaar mei.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat