In De Stem van Rotterdam: Rotterdam zonder auto’s?

In de vierde aflevering van De Stem van Rotterdam praten Rotterdammers Bea, Sebastiaan, Lewis, Fred en Celine over het verkeer in de stad. Rotterdam is hard op weg om een autoluwe stad te worden, is dat een goed idee? En een aantal politieke partijen willen Rotterdam – The Hague airport sluiten, maar willen Rotterdammers dat eigenlijk wel?

Heb jij nou ook een mening over de stellingen die je zojuist gehoord hebt of wil je reageren op een van de panelleden? Laat het ons weten via Twitter!

De Stem van Rotterdam
Vijf Rotterdammers praten in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen over belangrijke thema’s in de stad. Aan bod komen wonen, armoede, veiligheid, verkeer en de bestuurscultuur. Niet vanuit het perspectief van de politiek, maar vanuit het blikveld van de Rotterdammer. Hier zie meer afleveringen.

Ben je benieuwd naar wat politici van de meningen van deze Rotterdammers vinden? Kijk dan iedere woensdag naar Stemmen!, hét politiek café van OPEN Rotterdam. Iedere week zijn twee kandidaten voor de gemeenteraad te gast om te praten over belangrijke verkiezingsthema’s, leest Rachid Benhammou een column voor én lost kunstenaar Maarten Bel een groot probleem op.

Stemmen in de Stad
OPEN Rotterdam houdt je richting de verkiezingen op de hoogte over de wijkraad. Deze producties zijn onderdeel van Stemmen in de Stad, een programmareeks over ‘Wijk aan Zet’ van Arminius, LOKAAL, OPEN Rotterdam en Vers Beton. Stemmen in de stad is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, deze organisatie heeft geen invloed op de inhoud van de producties.