Indigo Pastel is hard en melancholisch tegelijk bij OPEN Sessies: New Grounds

De Rotterdamse band Indigo Pastel is ontstaan tijdens de coronacrisis en veelbelovend. Doordat ze nog niet zolang bestaan hebben ze vooral ervaring met optreden voor zittende mensen. “Dus het publiek vandaag hier is heel fijn!”

Frontman Tim Roos is blij met het decor van New Grounds, dat tijdens het optreden rood gekleurd is als een ondergaande zon. “Dat is wel iets wat bij ons geluid past, de lichtman heeft er iets moois van gemaakt.” Volgens Tim, die net als twee andere leden uit de band is het melancholische randje aan zijn muziek iets dat in hem zit. “Maar live zijn we wel iets harder, we willen de komende tijd veel spelen om uit te vogelen wat dat kan brengen.” Podia die hij graag zou willen spelen heeft hij persoonlijk niet meteen, maar onze gitarist Sander wil graag in Rotown staan, dus als ze kijken…”

Kijk zaterdag om 18.30 uur naar OPEN Rotterdam voor de hele aflevering met Indigo Pastel. OPEN Sessies: New Grounds wordt mede mogelijk gemaakt door Grounds en de Popunie. Wie benieuwd is naar Indigo Pastel kan de band onder meer zien spelen tijdens de Rotterdamse Popweek en bij de Popronde.