Instagram hotspot, drive-thru van Hollywood Café, sluit wegens versoepelingen

De populaire drive-thru van het Hollywood Café is gesloten. Nu horecazaken weer gasten mogen ontvangen, gaat het restaurant en de Glowgolf naast de Kuip weer open voor bezoekers. Dit betekent het einde voor de instagrammable hotspot in Rotterdam-Zuid waar eerder door drukte files ontstonden en verkeersregelaars zijn ingezet.

“We hadden de keuze al snel gemaakt: Als het restaurant open mag, moet de drive thru dicht”, vertelt Gabriël van Meerwijk, de marketing manager van het Hollywood Café. “We zijn gebouwd als restaurant en als we alles openen, kunnen we het qua capaciteit niet aan. Toch was het best wel een lastige beslissing. De drive thru was een succesvol nieuw concept dat we niet kenden, waarbij we op een hoog tempo gasten moesten bedienen.”

Tekst gaat verder onder bericht

Het nieuws over het sluiten van de drive thru was voor veel mensen een aanleiding om dit weekend snel nog even langs te gaan. “De dag van de sluiting trok veel mensen aan. We kregen berichtjes of ze nog langs mochten komen en kregen meteen reserveringen binnen.” Volgens Gabriel was de Instagramhit een echt succes: “De drive thru heeft ervoor gezorgd dat mensen ons leerden kennen. Door alle social media aandacht, is het Hollywood Café eigenlijk opnieuw op de kaart gezet. Hierdoor merken we dat het nu ook heel goed gaat in het restaurant.”

Na het grote succes van de drive thru, heeft de eigenaar nog nieuwe grote plannen op het programma staan. “Ik kan helaas nog niets verklappen, maar er komt iets heel bijzonders aan wat nog niet in Rotterdam bestaat!”