Jason en Chiara vertegenwoordigen Rotterdam in grote make-up contest op TV

Jason en Chiara vertegenwoordigen Rotterdam in grote make-up contest op TV

Maar liefst twee Rotterdammers doen mee aan de landelijke TV-show ‘Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star’. Jason en Chiara mochten nog niet vertellen wie er gewonnen heeft, want de show moet nog uitgezonden worden. Maar vertellen over wat make-up voor hen betekent wilden ze wel.

Make-up-artist Chiara kwam in aanraking met make-up in Curacao, waar ze vandaan komt. Met twee hoogopgeleide ouders was het een lastig verhaal dat Chiara iets met make-up wilde doen. “Mijn moeder is onderwijzer en toen ik met make-up op naar school ging vond ze dat niet gepast. Ze vond het belangrijker dat ik met de schoollessen bezig was dan met make-up’’, vertelt Chiara. Inmiddels heeft Chiara een beautystudio in hartje Rotterdam en zijn haar ouders hartstikke trots op haar.

Jason raakte geïnspireerd door de make-up van zijn zus en probeerde zelf make-up uit toen hij bij een winkel werkte die make-up verkocht. Hij raakte gefascineerd door een highlighter die in de schappen stond en probeerde die uit totdat zijn collega’s zeiden dat het wel weer genoeg was. Voor Jason was het bij lange na niet genoeg en inmiddels is hij voor zichzelf begonnen en werkt hij onder andere bezig met fotoshoots van modellen. Chiara en Jason zijn vanaf 15 maart te zien in Glow Up: The Next Dutch Make-up Star