Je eigen stukje Walk Of Fame in huis

Diverse Nederlandse en internationale artiesten lieten hun handafdruk achter in cement voor de Rotterdamse Walk Of Fame. Nu is het mogelijk de stenen te kopen! “Fans van Gloria Estefan, Vickey Leandros en Shirley Bassey vragen al jaren naar de tegel van hun idool”, stelt het stichtingsbestuur. “Zij willen de tegels overnemen zodat ze niet verloren gaan.” Vanaf 1989 tot en met 2008 zijn er honderden tegels gemaakt en die waren te bewonderen in het centrum van de stad. Inmiddels is de Walk Of Fame verhuisd naar Rotterdam-Zuid.

“Van onze oorspronkelijke collectie konden slechts zestig tegels worden gerenoveerd en herplaatst op het Metroplein,” aldus het stichtingsbestuur. Voordat er nog meer nieuwe sterren worden toegevoegd, wil het bestuur van de Walk of Fame eerst de oude tegels verdelen. Op de website vind je een lijst van de beschikbare tegels, met een donatiebedrag en de naam van de hoogst biedende. Voor de tegels van bekende Nederlanders geldt, dat zij of hun nabestaanden eerst mogen of ze de tegel willen hebben. Pas als de BN’ers of hun familieleden geen interesse hebben, wordt deze aangeboden aan het publiek.

Begin 2019 komen er diverse kijkdagen waarop de Nederlandse sterren en andere belangstellenden de tegels kunnen ophalen. Een deel van de opbrengst gaat naar de Dirk Kuyt Foundation.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat