Keti Koti: Gezamenlijke Manspasi Kerkdienst

Keti Koti, de jaarlijkse herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij, wordt vanwege de coronamaatregelen op een aangepaste manier georganiseerd. OPEN Rotterdam is mediapartner van Keti Koti en is aanwezig bij de verschillende activiteiten, waaronder de gezamenlijke Manspasi kerkdienst op vrijdag 26 juni.
De Manspasi Kerkdienst wordt op vrijdag 26 juni vanaf 19:30 uur LIVE via deze website en de YouTube-pagina van OPEN Rotterdam uitgezonden vanuit de Hoflaankerk, met als thema Vrijheid en Identiteit. Met bijdragen van Ds. Denny Zinhagel en Ds. Marianne van de Bogard en optreden door Ricardo Polak & Worship en organist Richard van de Berg.

Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst werkt voor deze bijzondere kerkdienst samen met de Protestants Christelijke Gemeente Kralingen, de Evangelische Broedergemeente Rotterdam, de Evangelische Broeder en Zuster Gemeente Rotterdam, de Surinaams Room-Katholieke Parochie en de Holland Methodist Church (Congregation Rotterdam).

Deze uitzending is een initiatief van Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst en OPEN Rotterdam en is onderdeel van het Keti Koti Festival 2020. Bekijk het volledige programma van het Keti Koti Festival via ketikotirotterdam.nl.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat