Hoek van Holland is helemaal klaar voor het Songfestival in OPEN Update

OPEN Rotterdam houdt jou dagelijks op de hoogte van het laatste songfestivalnieuws! Met ons eigen songfestivaljournaal OPEN Update, mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals, krijg jij de laatste nieuwtjes van het Eurovisie Songfestival bij OPEN Rotterdam.

Op dag 5 van de OPEN Update komen Guus Bok, deelnemer van de OPEN Up dance challenge en Monique Verhoeven, deelnemer van ‘Rotterdam, Laat je Horen!’ , langs bij presentatrice Sherill Samson. Quintis Ristie krijgt een rondleiding in Hoek van Holland van Annet Schipper langs een Songfestival QR-route. Onderweg ontmoet hij ondernemers, bewoners en Songfestival Voor de Dingedong van vandaag belt Quintis aan bij Karin Brussaard, misschien wel een van de grootste Songfestival-fans van hoek van Holland.

OPEN Update
OPEN Update wordt vanaf vrijdag 14 mei tot en met zaterdag 22 mei (de dag van de finale) elke dag uitgezonden bij OPEN Rotterdam vanaf 13.00 uur. De dagelijkse update is na de televisie-uitzending ook op de website van OPEN Rotterdam te zien. Alle afleveringen zijn hier te zien.