Kom maar met ons viben! K-Liber te gast bij OPEN Rotterdam op de wagen tijdens Zomercarnaval

Zomercarnaval is om de hoek en dat betekent: viben! Dat doet OPEN Rotterdam samen met het duo K-Liber. Zij zijn onder meer bekend van nummers als ‘Viben’, ‘Bubbling Style’ en ‘Magnifico’. Van 15.00 tot 15.45 uur vertellen zij op onze kar over hun meest bijzondere momenten en grootste hits. 

De hele dag doet OPEN Rotterdam verslag van het Zomercarnaval. Vanaf de ochtend is er een liveblog te volgen op de website. Ook op social media leggen we de meest bijzondere momenten vast. Vanaf 15.00 uur start het programma middenin de parade vanaf een muziekwagen. Ook staat presentator Sherill bij Eendrachtsplein langs de lijn om daar het feest in kaart te brengen. De live-uitzending is te volgen via YouTube, TV en op onze website. Dit duurt tot 17.00 uur.

Er zijn al heel wat leuke gasten die bij ons en presentator Nicky op de wagen komen feesten. Zo draaien Rotterdamse DJ’s Tobias Prins en Ray Escobar de hele dag de lekkerste dansmuziek. Ook komt muzikant Ruwhel langs, net als Kathleen Maduro van carnavalsgroep Bacchanal Tribe. En dus ook K-Liber!