Kunstenaar en wildsnoeier Olivier maakt opnieuw lange wandeltocht

De ene kunstenaar maakt sculpturen, de ander schilderijen maar de wildsnoeier Olivier Scheffer uit zijn kunst ook op een hele andere manier. Olivier doet dit namelijk door te wandelen. In 2019 wandelde de kunstenaar al van Helsinki naar Thessaloniki. Tijdens deze tocht wandelde de kunstenaar door 14 verschillende landen.
Na deze tocht gewandeld te hebben gaat de kunstenaar aanstaande zaterdag een nieuw avontuur aan. Hij zal van Cadzand naar Frankrijk lopen om op ‘Quatorze Juiliet’ te starten met een wandeling over de tweede lengtegraad. De kunstenaar zal 1313 kilometer wandelen en eindigen in de Pyreneeën.

Er worden niet alleen veel stappen gezet door de kunstenaar, maar ook zal hij dichterbij zijn jeugd komen. Tijdens deze tocht zal hij namelijk zijn vader bezoeken en langs plekken wandelen waar hij is opgegroeid. Er zullen herinneringen worden opgehaald van vroeger maar ook zullen er nieuwe plekken worden ontdekt.

Wil je meer zien van Olivier zijn nieuwe avontuur kijk dan op base80.nl.

Vorig jaar zwaaiden we Olivier uit toen hij van Helsinki naar Thessaloniki ging. Hier verteld Olivier vol enthousiasme over zijn avontuur.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat