Laatste kans! Inschrijving Aardig Onderweg Award nog twee dagen open

Laatste kans! Tot aanstaande zondag 13 oktober zijn de inschrijvingen voor de Aardig Onderweg Award van de RET nog open. Rotterdamse ondernemers hebben dus nog twee dagen de kans om hun innovatieve initiatief in te dienen

Met de Aardig Onderweg Award wil de RET naast de fysieke verbinding die zij bieden als vervoersbedrijf, ook maatschappelijke verbinding stimuleren. Dat doen zij door op deze manier innovatieve, duurzame en maatschappelijke initiatieven een zetje in de rug te geven. De winnaar ontvangt namelijk 25.000 euro prijzengeld en een jaar lang een flexplek bij 42workspace.

De twintig beste initiatieven krijgen tijdens de voorselectie de kans om hun idee te pitchen op 24 oktober. Hieruit worden de drie finalisten gekozen. Deze krijgen een coachingstraject en exposure aangeboden.

Vorig jaar won Wesley dos Santos de prijs met zijn innovatieve duurzame elektrische boot met interactief informatiescherm, ingebouwde vlogcamera en vuilvanger. Met iKapitein rondvaarten door de stad wilt hij Rotterdam laten zien van een andere kant en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het vervuilingsprobleem.

Bekijk hieronder het portret van Wesley waarin hij vertelt over zijn ondernemingen en doelen voor de toekomst.

Foto: RET

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat