VIDEO | Leerlingen Zadkine maken beeldverhalen over de stad voor OPEN Rotterdam

zadkine

Leerlingen van de 010 E-com Academy van het Zadkine zijn druk bezig geweest tijdens de Visual design lessen met het maken van een beeldverhaal voor OPEN Rotterdam. Tijdens deze lessen hebben ze allereerst een gastcollege vanuit OPEN Rotterdam ontvangen. Daarna zijn de jonge makers aan de slag gegaan met het vertellen van een verhaal met audiovisuele middelen, om het uiteindelijk in Adobe Premiere Pro te kunnen monteren.

Zo zijn Sandro, Marijn, Yordi en Monaim Rotterdam ingetrokken voor een rondleiding in de stad. Uiteraard kunnen de befaamde Martkhal en het Museumpark niet ontbreken.

Zalmhaventoren
In een andere video vragen Stas, Dylan, Daniël, Kai, Justin en Maxime wat omwonden van de Zalmhaventoren vinden. Ook delen de jonge makers een aantal interessante weetjes over de hoogste woontoren van de Benelux.

010 E-com Academy
De 010 E-com Academy is een nieuwe en innovatieve opleiding van het Zadkine, waarin de studenten worden opgeleid als E-commerce professional. Ze leren zich hier te specialiseren voor onder andere online marketeer, community manager of content specialist.