Legendarische club NOW&WOW heropent haar deuren

In 2000 opende het duo Ted Langebach en Pietra Ligura de deuren van club Now&Wow. Veel DJ’s zoals Benny Rodrigues, Joris Voorn, Martin Solveig en zelfs De Jeugd van Tegenwoordig gaven hier hun eerste optreden. Na de sluiting van de club in 2007 groeide Now&Wow als indoor festival en vaste partner van Milkshake Festival door met nieuwe performance talenten, talentvolle DJ’s en totaaltheater. Vanaf 8 september 2018 heropenen de deuren van deze artistieke club in Rotterdam weer wekelijks voor publiek. Hierbij staat de totaalbeleving van het uitgaanspubliek op de zaterdagnacht centraal.

Now&Wow was dé club voor freeminders met hilarische decors en een flinke dosis humor, fashion en kunst. Now&Wow groeide na de sluiting in 2007 door als indoor festival en als vaste partner van Milkshake Festival waar ze ieder jaar een groot podium hosten. Anno 2018 is het tijd voor een nieuwe, internationale clubavond op zaterdag.

Op dit moment is de verbouwing van Factory 010, de tiende verdieping van de Maassilo, volop bezig. De club wordt opgesplitst waar drie zalen centraal staan; de Now zaal, Kiss My Ass en Disco L’amour. Hier worden techno, house, disco, queer hop en alle varianten van de dance gedraaid. De vaste clubavond thema’s komen hiermee te vervallen en ook wordt de club kleiner en exclusiever dan voorheen. Elke zaterdagavond kunnen er zo’n 1000 mensen terecht. Kaarten kunnen nu ook van te voren online gekocht worden, maar aan de deur is net zoals vroeger ook nog steeds mogelijk.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter