Lijsttrekkers010 – Maak kennis met De Broederschapspartij

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zijn de partijen druk bezig met campagne voeren. Zo ook De Broederschapspartij, een partij die zich sterk maakt voor een stad waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen ongeacht leeftijd of nationaliteit.

Met Peter Bevers als lijsttrekker heeft de partij als voornaamste doel om Rotterdam op te bouwen tot stadstaat. “De reden hiervoor is om de bestuurskrachten te vergroten en de mensen dichter bij de overheid te brengen.”, aldus Bevers. Wij spraken hem hierover in het Kralingse Bos.

De partij heeft nog een ander belangrijk punt dat te maken heeft met het geven van boetes. Volgens Bevers moeten ze juist worden verlaagd, omdat het geen inkomstenbron moet zijn voor de gemeente. Boetes moeten juist de gedragsverandering van mensen ondersteunen. Daarnaast is de partij het niet eens met de manier waarop boetes worden uitgedeeld. “Ik vind het absurd dat iemand die 800 euro verdiend een boete van 200 euro moet betalen. Absurd! Afschaffen!”, zo verwoord Bevers.

Maar één ding is zeker, een samenwerking met andere partijen is volgens Bevers alleen maar welkom. “Een punt is goed of een punt is slecht, maar altijd bereid tot samenwerking. Met wie dan ook.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter