Lilith Coffee hoopt deze zaterdag te openen aan Nieuwe Binnenweg

Lilith Coffee verhuist naar de Nieuwe Binnenweg. De zaken op Katendrecht en in een zijstraat van de Oude Binnenweg zijn al gesloten. Eigenaar Charlotte Damen verhuist de laatste spullen uit de oude zaak in de Mauritsstraat.

“Dit is er nog over”, zegt ze ietwat emotioneel als ze de oude zaak aan de Mauritstraat binnen stapt. “Ik woon hiernaast dus ik fietste hier altijd langs en fantaseerde altijd al dat dit mijn koffiezaakje zou zijn. Op een gegeven moment was dat zo en toen werd het ook druk bezocht. Het is denk ik wel goed dat we naar iets groters gaan”, concludeert ze.

En groter is het zeker aan de Nieuwe Binnenweg. Damen kan namelijk gasten ontvangen op een terras, wat in de vorige zaak nog niet kon. “We gaan dezelfde style doen als de vorige Lilith. Maar alles wordt groter. We gaan de avond in. Bier, wijn en drankjes schenken. Daarnaast gaan we een dinerkaart toevoegen. We gaan het nu gewoon op één plek heel goed doen. Dat is het idee”, besluit ze doelend op de sluiting van de andere twee zaken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat