Live ontspannen tijdens de lunchbreak | #1 mediteren

Live ontspannen tijdens de lunchbreak

Verslaggever Demi gaat maandagmiddag om 12:30 live op Instagram tijdens de lunchbreak. Tijdens deze Instagram live willen we Rotterdammers helpen met bewegen en ontspannen tijdens het thuiswerken. Demi nodigt deze week Rotterdammer Stephanie van Oorschot uit. Ze is yogalerares bij Namasté Studio en geeft sinds de tweede lockdown live meditatiesessies op Instagram.

Tijdens de Instagram live met Demi vertelt Stephanie over het belang van pauzes nemen tijdens het werken en leert ze je hoe meditatie kan helpen om werkstress te verminderen of te voorkomen. Meedoen? Maandagmiddag om 12:30 kun je live meekijken en meedoen op ons Instagramkanaal. Dus klap je laptop dicht, ga van je bureau en maak je klaar voor een ontspannende pauze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OPEN Rotterdam (@openrotterdam)

Lunchbreak
We werken tijdens de coronacrisis veel thuis. Door het thuiswerken nemen we minder snel pauze en afstand van het werk. Toch blijft het belangrijk om pauze te nemen omdat je je dan beter kan concentreren op het werk en tegelijkertijd werk gescheiden kan houden van je privéleven. Dit voorkomt stress. Een korte wandeling maken helpt, mediteren of even wat rek en strek oefeningen doen. Wekelijks nodigt verslaggever Demi een Rotterdammer uit op Instagram die je meer vertelt over dit onderwerp en je meteen aan het werk zet!

Wil jij het gesprek aangaan met onze verslaggever Demi die ook vooral thuiswerkt? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar [email protected].