Liza Weald zingt op OPEN Sessies: New Grounds

Vier Rotterdamse artiesten geven op verzoek van OPEN Rotterdam een coronaproof kerstconcert op het gloednieuwe podium van New Grounds. Vandaag stellen we de derde artiest aan je voor: Liza Weald.

Singer-songwriter Liza Weald heeft dit coronajaar kunnen gebruiken om te reflecteren. “Dat heeft gezorgd voor betere songwriting, zelfkennis en dat ik steviger in m’n schoenen sta. Dus ik haal er ook wel wat positief uit.” 

Liza Weald won dit jaar de Grote Prijs van Rotterdam. “Daar zit een werkbudget bij van duizend euro, dat kan ik gebruiken om m’n muziekproject komend jaar uit te werken.” Verder droomt ze van het openen van een eigen muziekschool. “Een safespace waar muzikanten hun jas letterlijk en figuurlijk kunnen ophangen en binnen echt zichzelf kunnen zijn.”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JxkGx_-nksk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

OPEN Sessies: New Grounds is op Tweede Kerstdag, zaterdag 26 december om 18.00 uur, te zien bij OPEN Rotterdam. Met dank aan New Grounds en de Popunie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat