Maak kennis met De Nieuwe Rotterdamsche Partij

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zijn de partijen druk bezig met campagne voeren. Zo ook de Nieuwe Rotterdamsche Partij. En partij die bestaat uit studenten en twintigers.

Damien Crielaard is student natuurkunde aan de TU Delft en tevens lijsttrekker van de Nieuwe Rotterdamsche Partij. De jongste partij die de aankomende gemeenteraadsverkiezingen meedoet in Rotterdam. Jong in oprichting en jong in bestuur. De gehele top 5 van de partij bestaat uit twintigers en daarmee hoopt de partij een jongere en jeugdigere blik te kunnen werpen op de gemeentepolitiek.

Betaalbare huizen is volgens Crielaard het belangrijkste standpunt van de partij. ‘’De wachttijden voor een sociale huurwoning die lopen op van 6 tot 8 jaar, maar ook als je wilt gaan kopen, als je die luxe hebt, dan is het vaak heel moeilijk om iets betaalbaars te vinden. Tenzij je een heel hoog salaris hebt. We willen een nieuwe blik op de politiek, een frisse blik, een jeugdige blik en vooral een transparante politiek.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter