Manifestatie voor duidelijke visie nachtleven Rotterdam

De Gemeente Rotterdam heeft vorige week de stekker getrokken uit de samenwerking met de Maatschappij Voor Volksgeluk (de mensen achter Bar). Hierdoor komt de nachtclub in de Emaillefabriek op de Keileweg er niet. Dit was voor Thijs Boer de druppel. Woensdag 20 februari organiseert hij de manifestatie ‘Opstaan voor de Nacht’ om politieke leiders van Rotterdam te wijzen op het belang van het nachtleven voor de stad. Hij hoopt hiermee dat de gemeente met een duidelijke visie komt op de nachtcultuur en organisatie van de clubscene.

Thijs en andere organisatoren van het protest hebben al voor elkaar gekregen dat er op donderdag 21 februari wordt gedebatteerd in de Rotterdamse raad over de erkenning van, en visie op de lokale clubscene.

De manifestatie is woensdag van 17.00 t/m 19.00 uur voor het stadhuis op de Coolsingel. Er wordt afgetrapt met een set van dj David Vunk. Daarna komen een aantal prominente Rotterdammers uit het nachtleven aan het woord. De organisatie roept iedereen die het Rotterdamse uitgaansleven een warm hart toedraagt om naar de manifestatie te komen.

Meer informatie vind je hier.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter