Martin Lodewijk in het zonnetje gezet tijdens Geek Fest Rotterdam

Voor de stripboekenliefhebbers het Geek Fest Rotterdam georganiseerd. Zaterdag 28 september staat Workspace 42 geheel in het teken van strips. Onderdeel van het programma is de expositie ‘Martin 80’ over ‘Agent 327’ van Martin Lodewijk.

Stripboeklegende Martin Lodewijk is dit jaar tachtig geworden, maar hij is nog steeds niet met pensioen gegaan. De Rotterdammer is vooral bekend van zijn stripboekenserie Agent 327. In de expositie ‘Martin 80’ worden verschillende covers van ‘Agent 327’ die zich in Rotterdam afspelen op een rijtje gezet tijdens de tweede editie van het stripboekenfestival.

Daarnaast wordt er op het festival een nieuwe uitgave van het stripboek ‘Agent 327 – Het pad van de schildpad’ uitgebracht met een zeer gelimiteerde oplage. Op het festival kun je deze laten signeren door Lodewijk zelf.

De tachtigjarige stripboekentekenaar zal ook nog een prijs in ontvangst nemen. “Na de lunch overhandigen we hem de Geek Fast Oeuvre Award. We vonden het leuk om hem te eren nadat hij dit jaar tachtig kaarsjes mocht uitblazen”, aldus Jerzy Lipski, organisator van Geek Fest Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat