MC Laantje zoekt zijn passie

De zelfbenoemde rapper & vlogger MC Laantje is terug op tv om te fungeren als de stem van de straat! De stem van de straat is heerlijk luid, grof en onbeschaamd. Laantje heeft het hart op de juiste plaats en met zijn charme ontwapent hij zijn geïnterviewden en neemt hij zijn kijkers mee in een zoektocht naar echte passie. MC Laantje wordt vertolkt door Boyd Grund. Het komische interviewprogramma komt uit de koker van André Pijnappel.

Aflevering 5 – MC Laantje werkt aan zijn conditie
Tijdens MC Laantje’s zoektocht naar zijn passie is hij op zoek gegaan naar een nieuwe opleiding, een nieuwe beroep, een nieuwe liefde, en is hij geconfronteerd met zijn kersverse vaderschap! Dat was allemaal heel zwaar voor Laantje, en hij beseft dat hij aan zijn conditie moet werken. Tijdens deze laatste aflevering gaat Laantje op zoek naar een sport waar hij motivatie ervan krijgt. Want Laantje is namelijk niet te stoppen! Binnenkort zal hij weer terugkeren.

 

Aflevering 4 – MC Laantje wordt vader
MC Laantje krijgt groot nieuws: hij wordt vader! Hij begint zich te stressen en weet niet hoe hij ermee moet omgaan. Hij gaat op zoek naar andere vaders om inspiratie op te doen en tips te vragen.


 
Aflevering 3 – MC Laantje gaat op Tinder
MC Laantje moet zijn sociale netwerk verbreden en gaat vervolgens op Tinder om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar hoe werkt Tinder eigenlijk? Laantje kent alleen de ouderwetse manieren om nieuwe mensen ontmoeten! Laantje praat over Tinder met zijn nichtje Belle, zijn vrienden André en Andréa en met dr. Elisabeth Timmermans, auteur van het boek “Liefde in tijden van Tinder”.

Aflevering 2 – MC Laantje gaat naar school
MC Laantje is er achter gekomen dat je voor een droombaan eerst een goeie opleiding nodig hebt. In deze aflevering gaat hij langs bij de Hogeschool Rotterdam en bij de Calvijn Business school. De businesswereld trekt Laantje wel en hij gaat vervolgens bij zakelijke expert Farid Darkaoui langs om te praten over wat het vergt om een eigen bedrijf te beginnen.
 

 

Aflevering 1 – MC Laantje zoekt werk
MC Laantje heeft begrepen dat de werkloosheid in Rotterdam is gedaald. Maar waar dan? Hij heeft nog steeds geen doekoe! Laantje gaat langs bij Rotterdammers Martin en Dorien om te kijken of ze hem kunnen helpen met het uitzoeken van een geschikt beroep.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat