Melissa Lopes zet New Grounds in vuur en vlam | OPEN Sessies: New Grounds

OPEN Rotterdam is in samenwerking met New Grounds en de Popunie terug met OPEN Sessies: New Grounds! In vier afleveringen die wekelijks worden uitgezonden krijgen Rotterdamse artiesten een podium waarop zij een coronaproof concert geven. In de vierde en laatste aflevering hebben we te gast: Melissa Lopes!

Ze kan zich de laatste keer dat ze een echte optreden heeft gegeven eigenlijk niet meer herinneren. Het voelde voor Melissa dan ook bevrijdend om weer op een podium te staan: “Het is zo tof! Ik treed bijna nooit op met gitarist”, legt ze uit. “En nu wel, en dat is best wel intiem. Met een paar mensen in de zaal. Ja, dat is toch wel leuk!” Melissa Lopes is ontdekt door Winne. Met hem maakte ze ook een nummer op haar nieuwe album Gemini: “Dit liedje had ik gemaakt bij mijn writerscamp”, vertelt Melissa aan presentatrice Farzana. “En ik zong alleen de eerste twee regels van het refrein. Winne zei: IK MOET OP DEZE!”

Wil je het hele interview zien en meer muziek horen van Melissa Lopes? Kijk dan zaterdag 10 april, vanaf 18.30 uur naar OPEN Sessies: New Grounds. Het programma wordt elk uur herhaald!