Met je hond naar de bios

Rotterdamse honden en hun baasjes zijn op zondag 22 april om 11.00 uur van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de voorpremière van de animatiefilm ‘Isle of dogs’ in LantarenVenster.

Over de hele wereld openen bioscopen hun deuren voor speciale doggy voorstellingen van Wes Andersons animatiefilm Isle of Dogs. Baasjes mogen hun hond meenemen om de vertoning van deze hondenfilm bij te wonen.

Op de Wilhelminapier ligt 22 april een rode loper klaar voor honden en baasjes uit Rotterdam en omstreken. Ook zal het de honden aan niets ontbreken want in de foyer zijn volop waterbakken, hondensnacks en poepzakjes aanwezig. Voor de baasjes is er een ontbijt te krijgen. Het team van Dogparade 010 leidt alles in goede banen.
Na de voorstelling kun je met je hond nog een rondje mee wandelen over de pier.

Isle of Dogs is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson. De film vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een twaalfjarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle honden van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats, genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo-Pro-vliegtuigje de rivier over, op zoek naar zijn waakhond Spots.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat