Mevrouw Kramer viert 100ste verjaardag op balkon in Delfshaven

Op 23 april 2020 viert mevrouw Kramer haar 100ste verjaardag in verzorgingshuis De Schans in Delfshaven. Op deze speciale verjaardag mag niemand op bezoek komen door de coronacrisis. De medewerkers en familieleden hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken om toch bij haar te zijn op haar verjaardag.

De hele Jan Kruijffstraat in Delfshaven is vol met familie, vrienden en kennissen van mevrouw Kramer. In totaal zijn er elf directe familieleden aanwezig en de rest zijn vrienden en kennissen. Een goede kennis heeft speciaal een grote handgemaakte 100 jaar kaart gemaakt, die zij met volle trots staat rond te zwaaien. “Het is heel mooi om te zien dat mijn tante 100 jaar heeft gehaald en ze is nog eens gezond ook”, zegt ze. Mevrouw Kramer staat vanuit haar raam te kijken naar haar familie en vrienden die haar toezingen netjes naast elkaar op anderhalve meter. In totaal heeft zij meer dan honderd verjaardagskaarten gekregen. Eén voor één stappen naaste familieleden op de hoogwerker om haar een fijne verjaardag te wensen.

Van haar eigen kinderen tot aan achterkleinkinderen, iedereen is erbij. “Als alles voorbij is gaan we het gezellig in Brabant vieren”, zegt haar schoonzoon Piet. Mevrouw Kramer is de oudste bewoner van het zorgcentrum. De medewerkers vinden dat dit écht gevierd moest worden. Binnen twee weken is het hele gebeuren geregeld bij de gemeente. Er is zelfs een hoogwerker opgetrommeld.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat