Moeder zamelt geld in voor dochter die lijdt aan pijnsyndroom

Mariëla is fulltime bezig met de behandeling van haar dochter Laetitia. Zij heeft een vrij zeldzaam pijnsyndroom opgelopen door een ongeluk in een zwembad in 2017. Eigenlijk ervaart Laetitia daardoor continu pijn. Voor een behandeling moet zij naar de Verenigde Staten en daar zamelt haar moeder nu geld voor in.

“In Nederland is Laetitia nu uitbehandeld en we vragen u of u een bijdrage zou willen doen voor haar behandeling in de Verenigde Staten”, vertelt Mariëla aan iemand die net de deur heeft geopend. De inwoner van Rotterdam geeft graag wat en stopt munten in de collectebus. “Complex Regional Pain Syndrome is een ziekte aan het zenuwstelsel waardoor ik elke dag heel veel pijn ervaar”, vertelt Laetitia. Ze liep het syndroom op tijdens een vakantie in Spanje. Ze wilde het zwembad uit klimmen en kwam klem te zitten tussen het trappetje en de wand van het zwembad. “Ik zit nu eigenlijk alleen nog maar thuis. Ik ga nog wel naar school, maar zit verder echt in een sociaal isolement”, vertelt ze verder.

Het valt ook haar moeder zwaar. “Begin vorig jaar hoorde we dat ze met de pijn zou moeten leren leven.Toen zei ze dus dat ze zo niet verder kon leven. Als moeder schrik je dan enorm”, vertelt Mariëla zichtbaar geëmotioneerd. Ze liet het er echter niet bij zitten en ging zelf op onderzoek uit. Zo kwam ze op een behandeling in de Verenigde Staten. Die belooft 84% kans op verbetering. Daar is wel 60.000 euro voor nodig. “Die behandeling is erop gericht om het zenuwstelsel te resetten. Patienten van over de hele wereld komen naar die kliniek. Dus dat wil ik nu ook voor haar”, besluit Mariëla.

Wil je meer weten over Laetitia, klik dan op deze link.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat