Naast Winne ook Qlas & Blacka in de jury van RU OPEN Talent Contest 2021

Het is een jury om u tegen te zeggen: naast Winne en Jozay bepalen ook Qlas & Blacka straks wie de winnaar van de RU OPEN Talent Contest 2021 wordt. Het wordt alweer de derde editie van de talentenwedstrijd van OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited, waarmee talentvolle muzikanten voor een kickstart in hun carrière kunnen zorgen.

Aspirant-artiesten kunnen tot en met 30 april een filmpje van hun act uploaden om kans te maken op het prijzenpakket: een optreden op de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited, een geldbedrag en coaching op gebied van artistiek ondernemerschap.

De deskundige jury selecteert na de inschrijfperiode – inschrijven kan hier – zes talenten om door te gaan naar de finale op 10 juni in het nagelnieuwe Theater Zuidplein. Daar mogen de finalisten de juryleden met een optreden van tien minuten overtuigen van hun talent.

De finale van de RU OPEN TALENT Contest wordt uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam.

Wat kan je winnen?
1. Een live-optreden van 10 minuten op een van de podia van Rotterdam Unlimited zodra het weer kan, dat opgenomen en uitgezonden zal worden door OPEN Rotterdam;
2. Coaching op gebied van artistiek ondernemerschap;
3. Een geldprijs van 500 euro.

Schrijf je hier in!

Eerdere winnaars
In eerdere edities werden respectievelijk Lii (2019) en Jozay (2020) de winnaars van de RU Open Talent Contest. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer dan staande wist te houden op het podium van Rotterdam Unlimited, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. Het optreden van Jozay – winnaar 2020 – op Rotterdam Unlimited heeft vanwege corona niet plaats kunnen vinden. Zijn optreden is doorgeschoven naar 2021!

Kijk voor meer informatie over de talentwedstrijd op de website van Rotterdam Unlimited.

OPEN MIC-avonden afgelast
We waren hoopvol en misschien een tikkie naïef, maar we zagen onszelf echt weer naar live muziek kijken, op 1,5 meter afstand en misschien met maar 30 personen.

Al op 26 maart moesten we de OPEN MIC-avond afzeggen vanwege corona en ook de tweede avond op 30 april zal door de coronamaatregelen niet door kunnen gaan. Maar ONLINE gaan we DOOR! Schrijf je dus in en schitter in 2022 op één van de podia van Rotterdam Unlimited.