Nienke Leone speelt op OPEN Sessies: New Grounds

Vier Rotterdamse artiesten geven op verzoek van OPEN Rotterdam een coronaproof kerstconcert op het gloednieuwe podium van New Grounds. Vandaag stellen we de eerste artiest aan je voor: Nienke Leone.

Nienke Leone is een 21-jarige singer-songwriter uit Rotterdam. Samen met gitarist Thomas Couperus is ze juist dit jaar veel muziek gaan maken: “Het was voor mij wel goed om even verplicht niks te doen, maar als songwriter heb ik het geluk dat ik dat ook thuis kan doen.”

De twee zijn net begonnen met hun muzikale project: “En het gaat best hard.” Ze kijken uit naar het moment dat ze mogen optreden voor meer publiek. “Maar dingen als dit zijn ook al top, lekker spelen. Het zorgt ook wel dat we ons goed kunnen klaarstomen voor het moment dat we weer voor publiek mogen!”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QcWrionLngg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

OPEN Sessies
OPEN Sessies: New Grounds is op Tweede Kerstdag, zaterdag 26 december om 18.00 uur, te zien bij OPEN Rotterdam. Met dank aan New Grounds en de Popunie.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Itecz5Yyu0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat