Niet tevreden met je kerstpakket? Bij Huis van de Wijk Zevenkamp kan je cadeaus ruilen

Het Huis van de Wijk Zevenkamp roept Rotterdammers op om producten uit hun kerstpakket die niet in de smaak zijn gevallen, te komen ruilen. Onder de noemer ‘Ruilen zonder huilen’ wil het Huis van de Wijk niet alleen voorkomen dat de kerstcadeaus in de prullenbak eindigen, maar ook mensen die het minder hebben een steuntje in de rug bieden.

“We krijgen allemaal wel eens producten in ons kerstpakket die niet lekker gevonden worden. Het is enorm zonde om dit weg te gooien of te laten verstoffen in de kast!”, laat de organisatie uit Prins Alexander weten. Rotterdammers die niet blij zijn met hun kerstgeschenk kunnen contact opnemen met het Huis van de Wijk en 3 januari komen ruilen en doneren in het pand aan het Ambachtsplein. Alle overgebleven producten worden uiteindelijk gedoneerd aan de Rotterdamse Voedselbank.

Bijdragen
Heb jij een kerstpakket gekregen maar word je niet blij van dat flesje wijn omdat je geen alcohol drinkt, is de meegeleverde worst geen succes omdat je vegetariër bent of is je werkgever weer vergeten dat je alleen glutenvrije producten mag? Rotterdammers die met een niet geliefd kerstcadeau zitten kunnen mailen naar [email protected] of [email protected]. Heb je geen kerstpakket gekregen en dus niks om te ruilen? Ook dan ben je volgens het Huis van de Wijk Zevenkamp welkom “om wat lekkers gratis mee naar huis te nemen”.