Oma Celien wil kwetsbare kinderen helpen met verwenpakketten

Twee jaar geleden werd haar schooltassenchallenge een groot succes en nu wil Celien Anches dat succes herhalen met haar verwenpakketten voor kinderen. De behulpzame oma uit Rotterdam-West wil voor minstens 200 kinderen uit kwetsbare gezinnen pakketten maken.
Celien zoekt daarbij naar ‘alles wat leuk is om te krijgen’. Kleurpotloden, kleurboeken, (bord)spellen, snoepgoed, maar ook verzenddozen. “Een groot of klein gebaar, het zijn soms de kleine dingen die het verschil kunnen maken voor een groep die het vóór de coronacrisis al niet makkelijk had, maar het nu nog moeilijker krijgt”, aldus Celien, die iedereen oproept haar te helpen.

Dat kan via de mail ([email protected]) of door Celien Anches een bericht te sturen via Facebook.

Facebookgroep
Celien zette een aantal jaar geleden met haar dochter Abigail de Facebookgroep Mommy’s Poppin’ op. De groep telt nu duizenden leden; voornamelijk moeders die uit alle windstreken van Nederland komen. De moeders delen lief en leed met elkaar. In de groep staat Celien bekend als GlamMa, een afkorting voor glamoureuze moeder of oma.

Samen met deze groep probeert de ‘GlamMa’ ’kinderen uit kwetsbare gezinnen te helpen met pakketten, zoals ze dat al eerder deed met haar schooltassenchallenge dat een groot succes werd. Daar maakten wij eerder onderstaande reportage over.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat