Op stadssafari met Gabs Wildebras: “In Rotterdam leven veel iconische dieren”

Op safari? Dat kan gewoon in Rotterdam, aldus de Rotterdamse dierenliefhebber Gabs Wildebras. Er wonen volgens hem veel iconische wilde dieren in en rondom de stad. Hij laat ons zijn Rotterdamse ‘Big Five’ zien.
Gabriël Wildebras is beheerder van een populair Instagramprofiel waar hij zijn liefde voor dieren laat zien. Slangen, vliegende eekhoorns, stinkdieren, je kunt het zo gek niet bedenken of Gabriël heeft ze in huis. In juni bracht Gabriël, oftewel Gabs, want dat is zijn artiestennaam, al een bezoek aan de redactie van OPEN Rotterdam met zijn twee stinkdieren Skunky en Frederik.

Gabs is de Rotterdamse Freek Vonk, maar dan een beetje meer van de straat en met een beetje meer ‘bling bling’. Zijn voorliefde voor wilde dieren komt uit zijn jeugd. Hij groeide op in een arm gezin en verre vakanties en reizen waren er niet bij. Een regelmatig bezoek aan Diergaarde Blijdorp moest de honger naar avontuur van de jonge Gabriël stillen. In de dierentuin ontdekte hij de wereld van exotische dieren en alle bijzondere verhalen die daarover te vertellen zijn.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat