OPEN Rotterdam gaat verhuizen naar oude politiebureau Eendrachtsplein

Eindelijk kunnen we het vertellen: OPEN Rotterdam gaat verhuizen! Van de Lloydstraat naar het voormalige politiebureau aan het Eendrachtsplein, waar koffiezaak Heilige Boontjes gevestigd is. Maar eerst moet er nog flink gesloopt worden.

In 2015 opende Heilige Boontjes zijn deuren. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt konden aan de slag in de koffiezaak. De bedoeling is dat deze jongeren weer doorstromen naar een betaalde baan. Heilige Boontjes begon aan Burgemeester Meineszplein, maar dat werd te klein. Ze wilden nog een vestiging openen. Ze mochten een pop-up locatie openen op aan het Eendrachtsplein. Een groep investeerders heeft zich verenigd in Eendracht B.V. en zij investeren in het pand om een huisvesting te creëren voor maatschappelijke ondernemers.

Er moet nog flink veel verbouwd worden aan het pand. Het is donker door de kleine ramen. Hier komen grotere ramen voor in de plaats. Op elke verdieping komt een balkon en op het dak wordt ook nog een groot terras gecreëerd. In september moet alles af zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter