OPEN Rotterdam-serie krijgt een plekje op Nederlands Film Festival

Het moet eigenlijk nog officieel bekend worden, maar wij weten het al: onze serie ‘Rotterdam in Quarantaine’ wordt vertoond op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Kuba Szutkowski, maker van de comedyserie, is erg blij met de uitverkiezing, zegt hij tegen OPEN Rotterdam.

“Het was een mooie reis die ik samen met acteur Rienus Krul heb afgelegd. Hij had eerst weinig trek in de serie, maar na wat dreigende blikken hebben we het toch opgezet. En nu zijn we geselecteerd voor het Nederlands Film Festival!”

Het is niet de eerste keer dat een productie van Kuba op het te zien is op het festival, dat dit jaar anders wordt dan eerdere edities. “Het festival viert zijn jubileum, want het wordt voor de 40ste keer georganiseerd. Maar dit jaar is ook anders omdat het grootste gedeelde online is.”

Op het festival zijn dit jaar zo’n 200 films te zien. Het Nederlands Film Festival vindt van 25 september tot en met 3 oktober online plaats. Ook zullen veel films in verschillende Utrechtse bioscopen vertoond worden.

Rotterdam in Quarantaine
In de zesdelige serie ‘Rotterdam in Quarantaine’ gaat Kuba op pad om te kijken hoe een Rotterdammer die afgezonderd is van de rest van de samenleving zijn tijd doorbrengt. Alle karakters worden gespeeld door acteur Rienus Krul, bekend van films als ‘Lekkage’ en ‘Out of Office’. Bekijk hier alle afleveringen van de serie.

De eerste aflevering van ‘Rotterdam in Quarantaine’:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat