Operadagen Rotterdam | FESTIVAL TV

De Operadagen Rotterdam zijn begonnen. Vanaf 29 mei wordt tot en met zondag om 14.00 uur een festivalprogramma uitgezonden op OPEN Rotterdam TV waarbij je mee kan kijken naar verschillende optredens en acts. Ook kun je meegenieten van het online programma, Home Sweet Home.

Vanwege de coronacrisis kan het festival fysiek niet meer doorgaan. Daarom zenden wij dit weekend de Operadagen op Festival TV uit. Kijk mee naar beelden uit het archief, de Aftermovie Orfeo & Majnun, een spoken word optreden en meer.

Home Sweet Home
De Operadagen barsten ook online los. In de zesdelige video-opera Home Sweet Home vertellen honderd zangers, muzikanten, beatboxers en dansers uit Rotterdam het verhaal van een stad in quarantaine.

Operadagen Rotterdam
De Operadagen, bekend als hét festival voor opera en muziektheater, presenteert ruim 100 voorstellingen in grote theaters in Rotterdam. Tijdens het festival worden verschillende binnen- en buitenlocaties betrokken om van de hele stad een spektakel te maken. 

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Vrijdag 29 mei van 14 tot 15 uur en van 20 tot 21 uur
Zaterdag 30 mei 14 tot 15 uur en van 20 tot 21 uur

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat