Operadagen zoekt persoonlijke verhalen over vijftal zangeressen voor show in 2021

De Operadagen wil persoonlijke verhalen van Rotterdammers over een vijftal legendarische zangeressen verwerken tot een show tijdens de Operadagen Rotterdam in mei 2021. Maar bij het verzamelen van de persoonlijke verhalen, hebben ze jouw hulp nodig.

De show gaat over Aretha Franklin, Cesaria Evora, Maria Callas, Lata Mangeshkar en Bülent Ersoy. Is een van die zangeressen jouw heldin, inspiratiebron of bewaar je bijzondere herinneringen aan de muziek van een van de vrouwen? Dan komt Operadagen graag me je in contact. “Zing het, film jezelf, schrijf of app ons, stuur een foto: vertel ons je verhaal, wat je ook kwijt wilt. Het mag lang of kort, alles is welkom. Deel ons je passie!”, zegt creatief directeur Rajiv Bhagwanbali.

De show waarin alle verhalen samenkomen is een “bijzonder multidisciplinaire ervaring”, met muziek, spoken word, street art en dans samenkomen. Hier lees je hoe je jouw materiaal kunt insturen naar Operadagen.

Operadagen Rotterdam
De Operadagen, bekend als hét Rotterdamse festival voor opera en muziektheater, presenteert ook volgend jaar weer voorstellingen in grote theaters in Rotterdam. Tijdens het festival worden verschillende binnen- en buitenlocaties betrokken om van de hele stad een spektakel te maken.