Oproep: Trek een wit shirt aan en klap om 17.00 uur mee voor de horeca

Om werknemers en werkgevers in de horeca een hart onder de riem te steken worden Rotterdammers opgeroepen om vanavond om 17.00 uur in een wit T-shirt te klappen voor de deuren van horecazaken. De oproep komt van de Facebookpagina De horeca staat stil! en is een initiatief van de Koninklijke Horeca Bond en Hal4 aan de Maas. Met de actie willen zij laten zien wie de gezichten zijn achter de horecaondernemingen die niet kunnen functioneren vanwege de anderhalvemetersamenleving.

“Normaliseren van de 1,5 meter economie betekent het einde van de horeca”, schrijft Frank Roolaart van Hal4 op de Facebookpagina.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D103196614702098%26id%3D102513984770361&width=500″ width=”500″ height=”760″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Vorige week woensdag werd duidelijk dat het kabinet maatregelen gaat treffen rond de intelligente lockdown. Horeca-eigenaren vinden dat de anderhalvemetersamenleving niet haalbaar was. Wij gingen hierover in gesprek met meerdere horecaondernemers. Lees het hier.

Ook OPEN Rotterdam roept Rotterdammers op om de horeca een extra hart onder de riem te steken. Klap daarom mee voor de horeca vanuit jouw eigen woning. Klap tussen 17.00 en 17.10 uur. Maak er een foto van en deel ‘m op je socials met de hashtag #dehorecastaatstil. Deel dit met ons via [email protected] of tag ons op Facebook of Instagram.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat