Oranje Fonds reikt Buurtcadeau uit aan Huis van de Wijk Lage Land

Het Huis van de Wijk Lage Land en Buurtwerk.nl zijn verrast met een cheque van 3000 euro. Deze krijgen zij van het Oranje Fonds, omdat de Straatprijs van de Nationale Postcode loterij in de wijk is gevallen. In de Week tegen de Eenzaamheid komt dat goed van pas. 

Wat wordt er gedaan met het geld? “We willen onze bekendheid in de wijk vergroten, zodat nóg meer mensen gebruik gaan maken van het geweldige Huis van de Wijk, dat sinds november 2018 open is in het Lage Land,” aldus Patty Ehrbecker, sociaal beheerder van het Huis en werkzaam bij Buurtwerk.nl. En daar zijn de bewoners en bezoekers het helemaal mee eens, want die houden wel van een feestje!

Lokale organisaties waarbij buurtbewoners elkaar ontmoeten zijn van grote waarde voor de samenhang en veiligheid van Nederland. ook helpen deze organisaties tegen eenzaamheid van de bewoners van wijken. Vandaar dat het Oranje Fonds extra wil investeren in de buurt. Het Fonds doet dit op allerlei manieren. Het is betrokken bij Burendag en investeert in activiteiten en accommodaties.

Bekijk hieronder het verslag van de feestelijke dag.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter