Oudercommissie van Abdel-Kwan geeft getroffen ondernemers in Zuid een oppepper

De oudercommissie van Taekwondoschool Abdel-Kwan bracht woensdagmiddag een bezoek aan een aantal ondernemers die op de Beijerlandselaan getroffen zijn door de rellen van maandagavond. Zij wilden met dit gebaar de ondernemers een hart onder de riem steken.

De oudercommissie nam een bloemetje mee voor de ondernemers, en kregen daar naar eigen zeggen positieve reacties op. Voor hen was het bezoek een manier om aan te geven dat zij het gedrag van relschoppers niet tolereren. Daarnaast brachten ze ook een bezoek aan de stadsmarinier Sana el Fizazi. “Omdat we haar wilden bedanken voor haar inzet voor onze stad”, aldus Abdelkarim Maghnouj, de eigenaar van Abdel-Kwan.

Relschoppers zorgden maandagavond voor een ravage op de Beijerlandselaan. De ME moest hierbij ingrijpen om de boel weer tot rust te brengen. Een aantal van de relschoppers zijn opgepakt en een deel loopt nog vrij rond. De getroffen ondernemers zitten met de handen in het haar omdat ze het tijdens de coronacrisis al moeilijk hadden om rond te komen.

Wij spraken buurtbewoners en winkeliers die zijn opgeschrikt door de avondklokrellen en ravage van maandagavond. Hoe voelen zij zich nu? Lees het hier.