Ouderenvierdaagse zorgt weer voor positiviteit in Beverwaard

Het kon eindelijk weer; de straat op in de Beverwaard! De afgelopen vier avonden vond namelijk de Ouderenvierdaagse plaats en dat was een feest voor de ouderen én vrijwilligers. “Het zijn echt vier hele fijne dagen geweest, met enorm veel dank en blijheid, tot tranen aan toe. Er zaten echt oudere tussen die al langere tijd niet buiten zijn geweest,” vertelt Ronald Schouten van wijkplatform LikejeWijk.

De Ouderenvierdaagse is een bewonersinitiatief om de wijk Beverwaard gezelliger en aangenamer te maken, waarbij Zeker na de dodelijke steekpartij van de 15-jarige Joshua is dit een flinke opstreker: “Het is heel goed dat er zoveel aandacht is voor zo’n verschrikkelijke gebeurtenis; het was heel ernstig. In Beverwaard gebeuren er ook positieve dingen, zo’n evenement als deze verbindt de wijkbewoners met positiviteit.”

Ouderen en vrijwilligers liepen en reden de afgelopen week door de wijk om vervolgens de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Elke dag werd er een andere locatie aangedaan, namelijk; Speeltuin de Stormpolder, de Wetering, de binnentuin van de Ijsselburgh en een groot terras op het plein van winkelcentrum Beverwaard, mèt live muziek en een barbeque. Bekijk hieronder de foto’s van de gezelligheid!

In 2016 volgden we de 98-jarige mevrouw de Jong bij de Ouderenvierdaagse. Hoe dat ging zie je hier:

Dit bericht is gemaakt met dank aan Wijkplatform LikejeWijk