Paviljoen zorgt voor saamhorigheid met give en take away actie

Verstopt achter de fabrieksgebouwen en met een prachtig uitzicht over de stad en op het SS Rotterdam ligt het Paviljoen aan het water. De horecagelegenheid bestaat vijf jaar en ondanks alles maken ze er toch het beste van.

‘Vorig jaar stonden we met z’n alle, met ook zulk heerlijk weer, gezellig te borrelen en dansen,’ vertelt eigenaresse Uzra. ‘Dit jaar is dat natuurlijk helemaal anders, dus moesten we iets creatiefs verzinnen. En creatief zijn ze zeker. Met de ‘give en takeaway’ actie krijg je bij aankoop van een eigen maaltijd, ook een maaltijd voor een vriend of familielid. Deze kan je aan ze geven of samen, met een gepaste afstand opeten.

Voor het evenement is er een route uitgestippeld waarbij iedereen veilig zijn of haar gerecht kan ophalen. Terwijl je door het Paviljoen loopt kun je kijken naar de haven, het SS en is er een collage gemaakt van verschillende kunstprojecten die ooit in het gebouw hingen.

Daarnaast is er komende tijd elke dag een nieuwe categorie aan gerechten waaronder: vegetarisch, turks en zelfs wordt er soms door kunstenaars gekookt. Zij zullen je bordje prachtig opfleuren.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat