Plaatjes draaien voor Feyenoord supporters

Kees Arons is al zijn hele leven Feyenoord fan. Van jongs af aan komt hij al in de Kuip. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt door zijn eigen Feyenoord café, Spot the Loony, te beginnen. Ruim 20 jaar heeft hij deze kroeg gehad, maar tien jaar geleden deed hij de kroeg van de hand en werd hij docent.

“Wat ik nu nog doe is plaatjes draaien om mensen een beetje in de juiste stemming te krijgen.” Vertelt Kees terwijl hij de CD’s verwisselt. Hij is nog geregeld te vinden in zijn voormalige kroeg, maar dan als DJ en niet als eigenaar. Hij gebruikt nog heel ouderwetse CD’s, omdat hij het makkelijker vindt om zo juiste liedjes te vinden.

De liefde voor zijn club is groot. En die liefde is ook duidelijk te zien zijn huis waar hij een heuse Feyenoord-salontafel heeft. “Ja dat is mooi hè?” vraagty Kees trots. “Gekregen van wat maten van mij toen ik de kroeg nog had.”

“Feyenoord betekent voor mij lachen, brullen en boos zijn. Ik ben deel van iets wat heel mooi is.” Het afgelopen seizoen beleefde hij dan ook wisselend: “Trots heb ik het beleefd. Het afgelopen seizoen was spannend. Vooral toen we verloren tegen Ajax. Dat hoort er ook wel bij het Feyenoord leven. De wedstrijd tegen FC Utrecht die ik de Kuip werd gespeeld, is weer een hoogtepunt te noemen. Feyenoord ging er met de winst vandoor. Ze versloegen de club met 2-0. Ze blijven daarmee koploper in de Eredevisie

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat