Plantastic! Health Hub is eerste vegan Asian Fusion van Rotterdam

Duurzame conceptstore Plantastic! Health Hub gaat vanaf 4 oktober verder als eerste Asian Fusion van Rotterdam onder de naam Plantastic’s Streetfood Kitchen. Ze werken samen met Eethuis Honkies sushi chef Hong Nguyen.

Het idee is ontstaan, omdat steeds meer klanten aangeven ook in de avond te wilden genieten van vegan snacks en gerechten. Dus gingen eigenaren Tom en Cilla aan de slag. De samenwerking is dan ook heel toepasselijk op dierendag gestart. “We moeten met z’n allen minder dieren eten”, zegt Zwarts.

Eigenaren Tom Zwarts en Cilla Zwarts- Voogd zijn heel blij dat ze samenwerken met de sushichef en vertellen dat de samenwerking niet van korte duur zal zijn. “Het is niet zo dat we na drie maanden een Franse keuken hebben”, grapt Tom.

Foto: Tom Zwarts

Plantastic’s Streetfood Kitchen is voortaan in de ochtend gesloten en in plaats daarvan in de avond geopend. Hiermee zeggen ze in te spelen op de vraag van de klanten.

Wij zijn benieuwd wat jij ervan vindt. Geef jouw mening en doe mee aan onze poll: Wat vind jij van het aantal vegan restaurants in Rotterdam?

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat