Premiere Home Sweet Home tijdens de coronaproof Operadagen 2020

De première van de film Home Sweet Home werd “groots” gevierd tijdens het coronaproof festival van Operadagen Rotterdam. Bezoekers genoten op gepaste afstand van de film die tijdens de intelligente lockdown is gemaakt.
De Operadagen zijn dit jaar wederom weer goed bezocht, met meer dan 3000 bezoekers verdeeld over drie dagen. Helaas konden sommige optredens niet doorgaan, waaronder die van de man achter het festival zelf, Rajiv Bhagwanbali. De voorstellingen die wel doorgingen waren veilig te bezoeken, volledig volgens RIVM-protocol en afgestemd op 1,5 meter-maatregelen

De film, die gemaakt is tijdens de quarantaine, kreeg veel positieve reacties van bezoekers. De makers van de film hebben verschillende artiesten en kunstenaars bij elkaar gebracht om een project te maken tijdens onzekere tijden. Dit was onder meer een antwoord op het aflassen van de Operadagen afgelopen mei. De makers en de deelnemers blijven het positief inzien en hopen meer projecten te doen met de mensen die ze door de film hebben ontmoet!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat