Pubquiz voor de Daniël den Hoed-kliniek groot succes

In het kader van de actie ‘maak kanker kansloos’ van de Daniel Den Hoed-kliniek hebben wij van OPEN Rotterdam in samenwerking met Café Faas een pubquiz georganiseerd. De opbrengst van de avond ging naar de Daniel Den Hoedkliniek waarbij de quiz uiteraard zo uitdagend mogelijk was gemaakt…

“Ik moet zeggen dat de vragen heel moeilijk zijn”, aldus een van de deelnemers van de OPEN Rotterdam-pubquiz waarbij Café Faas het podium vormde. In totaal kruisten 17 teams de degens met elkaar waarbij niet alleen de strijd maar ook de gezelligheid centraal stond.

En daarbij was het ook een mooi gegeven dat het streefbedrag van 500 euro bijna verdubbeld werd: “We hebben dankzij alle aanmeldingen ons streefbedrag gehaald en daarnaast wordt ook 20 procent van de baromzet hier nog eens aan toegevoegd”, aldus presentatrice van de quiz Daniela Silvestri. Na een inzameling met ‘de rode hoed’ onder de pubquizzers is daar nog eens 224 euro bijgekomen. 

Het totaal dat OPEN Rotterdam heeft opgehaald is daarmee 954 euro voor de Daniel Den Hoed-kliniek! Doneren kan nog via de actiepagina.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter