Raymond heeft zijn eigen Feyenoord Museumpje

Raymond is al zijn hele leven Feyenoord supporter. In 2010 begon hij met het verzamelen van Feyenoord spullen. Zijn collectie bestaat ondertussen uit tientallen glazen, een stoel uit de kuip en nog vele andere collectors items. In een gedeelte van zijn slaapkamer heeft hij er een heus museum gemaakt.

Zijn nieuwste aankoop is het Feyenoord XXL Boek. “Ik heb het nog niet uitgelezen.” Zo gek is dat niet aangezien dit boek 860 bladzijden telt en maar liefst 30 kilo weegt. Naast het dit grote boek heeft Raymond nog een grote hoeveelheid andere boeken over Feyenoord. Bovendien heeft hij nog sjaals, shirtjes, filmpjes, enzovoorts. Aan het plafond hangen sjaaltjes die een aandenken zijn aan reizen naar het buitenland die hij heeft gemaakt om Feyenoord te zien spelen. Hij was ook bij de wedstrijd in Rome die achteraf uit de hand liep. De supporters veroorzaakten schade in Rome. Raymond was op dat moment al weg.

Raymond’s vrouw is geen fan van Feyenoord: “Ze vindt het niet zo erg dat ik van dat hoekje daarvoor gebruik. Ik heb 3 slaapkamers en drie kinderen. Als ik geen kinderen had gehad dan had de hele zolder vol gehangen.” Zijn zoon is daarentegen wel groot fan en hij gaat dus ook mee naar wedstrijden. In zijn kamer heeft Raymond een groot Feyenoord logo geschilderd.

De wedstrijd van zondag was ook voor Raymond een grote teleurstelling: “Die heb ik met mijn zoon gekeken in het stadion, maar ik had het heel snel bekeken. Er hing een heel gespannen sfeer. Ik hoop dat het van het weekend gaat gebeuren. Dan kan ik het in de Kuip echt gaan zien. We hebben er lang genoeg op moeten wachten. Het moet gebeuren. Beter dan dit wordt het niet.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat