Restaurant Dertien stopt ermee

Slecht nieuws en goed nieuws voor de liefhebbers van de gerechten van restaurant Dertien. Chef-koks Pepijn Schmeink en Remco van Erp hebben besloten te stoppen met dit local organic Dutch cuisine avontuur. Het goede nieuws? Je hebt nog dertien weken de kans om langs te gaan, want dan sluiten de deuren definitief.

Waar het voor sommige horecagelegenheden lastig is om het hoofd boven water te houden, gaan de zaken aan de Schiedamse Vest nog steeds erg goed. “Wij hebben heel veel geleerd en bij ons beide is nu de behoefte om dit door te zetten naar nieuwe zaken. Pepijn is daarmee al begonnen met Jack Bean en Remco wil later dit jaar een nieuwe kleine en fijne zaak openen samen met de gastvrouw van Dertien: Sjanne,” zo laten de ondernemers in een verklaring op hun Facebookpagina weten.

Naast de reguliere avonden staan er ook nog drie evenementen op stapel, voordat ze ermee stoppen. “Wij hebben met volle teugen genoten van de afgelopen vijf jaar en met alle ziel en zaligheid deze prachtzaak geleid en gaan dat ook zeker de laatste vier maanden doen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat