Restaurant NOMO op Noordplein sluit eind juni deuren

Geheel onverwacht en vrij abrupt sluit NOMO over negen dagen, op 30 juni, haar deuren. Dit tot grote teleurstelling van de eigenaar Jerrel Landvreugd.

Het restaurant NOMO met een Afro-Amerikaanse keuken, staat bekend om de heerlijke wafels. Jerrel’s zaak is nog maar anderhalf jaar open. Het slechte nieuws dat het contract niet werd verlengt vanuit Kookpunt op het Noordplein, kwam hard aan bij de eigenaar. “Ik kreeg drie weken geleden te horen dat mijn contract niet werd verlengd. Kookpunt heeft een vies spelletje gespeeld”, gebruikt Jerrel harde woorden.

Franz Kliegel van Kookpunt is zich van geen kwaad bewust. “We hebben een jaar geleden duidelijk tegen Jerrel gezegd dat we beginnen met een jaarcontract en daarna zien we verder”, begint hij. “De afspraak was dat hij zou zorgen voor de lunch voor ons personeel. Dit gaat echter niet op zo’n manier waarop wij het voor ons zien.” Daar is volgens Franz vaak over gesproken met Jerrel. “Maar we zien helaas geen verbeteringen. Daarom verlengen wij het contract niet.” 

Ondanks dat Jerrel absoluut niet eens is met het besluit van Kookpunt, kijkt hij zeer positief naar de toekomst: “NOMO staat bekend om de lekkere wafels en dit concept stop ik in een nieuw jasje”. Hij kan er nog niet veel over vertellen maar is zeer enthousiast over zijn nieuwe plan.

Wij waren bij de opening van het restaurant in 2017. Kijk hieronder de reportage terug:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat